Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını engellemek karınin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz esen uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Bununla yan yana adidaki kriterlere malik olan yerlerde uslu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Yangın kapısı ötümsüz ve dayanıklı bir kuruluşya sahiptir ve haydi haydi beis görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte etkili birinci sınıf yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi esenlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binalarda makul standartlarda konum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en bel Yangın Merdiveni Kapısı kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page